Új változat érkezik a Fiat kisautójából

La Prima by Bocelli típusnéven érkezik a tisztán elektromos meghajtású Fiat 500 vadonatúj, legmagasabb felszereltségű különleges kiadása. A Stellantis csoporthoz tartozó olasz márka ezzel a piacra legelőször bevezetett La Prima változat sikerét igyekszik tovább vinni, és közleményében kiemeli, hogy a 2020 márciusában megjelent kiadás olyannyira népszerű, hogy minden harmadik megrendelt 500-as ez az exkluzív felszereltségű verzió.

A La Prima by Bocelli a világ legelső városi autója a JBL Virtual Venues technológiával. A 320 W teljesítményű prémium audiorendszert a világhírű tenorista, Andrea Bocelli, és fia, Matteo Bocelli segítségével finomhangolta a kisautóra a Fiat. A bemutatójához talpig feketébe öltözött a jármű, mintha csak az operában lenne megjelenése, de összesen hat színben (Onyx Black, Rose Gold, Ice White, Mineral Grey, Ocean Green, Celestial Blue) és három karosszériakialakításban (kabrió, ferdehátú, és 3+1) lesz elérhető. A felszereltség része a 10,25 colos érintőkijelző, a full LED fényszórók, és a 17 colos gyémántmintázatú keréktárcsák.

Az új kiadás vételára egyelőre nem ismert.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.