Kawasaki elektromos sportmotor közeleg

A Kawasaki bejelentette, hogy egy tisztán elektromos sportmotor platformon dolgozik. A projekt eléggé előrehaladott állapotban van, amelyről egy videót is közzétettek. A motorkerékpáron CHAdeMO csatlakozót is találhatunk, a regeneratív fékezést pedig ötletes és érdekes módon, egy hüvelykujjal kezelhető karral szabályozhatja a motoros. A motorkerékpár teljesítményéről és a beépített akkumulátor kapacitásáról egyelőre nincs információnk. A videó végén azonban elhangzik egy fontos szó: hamarosan.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.