November 21-én jön az őrült Tesla pick-up

Tegnap délutáni tweetjében jelentette be Elon Musk, a Tesla vezére, hogy 2 hét múlva, azaz november 21-én fogják bemutatni a nagyközönségnek a Tesla első pick-upját. Az eseményre a SpaceX központja mellett kerül sor.

Bár Magyarországon (és úgy általában Amerikán kívül) ez a járműfajta nem annyira népszerű, az Egyesült Államokban, csak a legnépszerűbb Ford F-150-es családból évi 1 milliót adnak el. 

A Cybertruck néven is emlegetett Tesla pick-up egyébként az első Tesla lehet, aminek dizájnja megosztja majd a közvéleményt.  Musk többször figyelmeztetett már, hogy különleges, sci-fibe illő járgányról van szó – nem véletlen a bemutató időpontja sem, hiszen az eredeti 1982-es Szárnyas Fejvadász (Blade Runner) most, 2019 novemberében játszódik, Musk pedig ezzel akar tisztelegni az autó formavilágát ihlető sci-fi előtt.

Sokkal több megválaszolatlan kérdés van eddig az autóval kapcsoltban, mint amire tudjuk már a választ, úgyhogy nagy érdeklődéssel várjuk a bemutató időpontját és természetesen elsők között fogunk beszámolni róla. Eddig csak egy biztos: Musk szerint a megannyi internetes találgatás és render közül egy sincs ami hasonlítana Franz Von Holzhausen legújabb munkájára. Tegnap egy az amerikai légierőnél tartott beszélgetésen ismét azt mondta: le fog esni az állunk, mert az autó úgy néz ki, mintha egy sci-fiből gurult volna ki.

EZT OLVASTAD MÁR?  Használt villanyautót vennék! Leaf vagy Ioniq?

Elektromos autót használsz?