HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Villanyóra #46 – Elektromos Járművek Világnapja az ABB támogatásával

Szeptember 9-e az Elektromos Járművek Világnapja, aminek alapító támogatója a villanyautós körökben elsősorban villámtöltőiről ismert ABB. Idehaza is szerveztek ehhez a naphoz kötődően egy mini konferenciát, amin az érdeklődő újságírók áttekintést kaphattak az elektromobilitás és a hozzá kötődő területek jelenlegi helyzetéről. Erről mi is beszámoltunk, így a Villanyóra podcastban nem erről, hanem inkább a konkrét termékekről és technológiákról kérdeztük az ABB képviselőit, Sárvári Tamást és Konrád Jánost, akik üzleti és technológiai oldalról segítettek nekünk megérteni a területet.

A Villanyóra támogatója a MOL Plugee, Közép-Kelet-Európa legnagyobb autópályás e-töltő hálózata.

Az előző epizódokhoz hasonlóan ez a Villanyóra is elérhető Youtube-on, így akinek ott kényelmesebb nézni/hallgatni, az megteheti.

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.