Tesla Budapest: megjelentek a szervizes álláshirdetések is

Napok óta izgalomban tartja a teslásokat, és úgy általában a villanyautózás iránt érdeklődő közösséget az új budapesti Tesla-képviselet, amelyre a Tesla honlapján megjelenő álláshirdetések alapján következtethetünk.

Első körben, december 14-én csak értékesítő és üzletvezető pozícióra kerestek jelentkezőket, ma azonban felkerült három további pozíció is: szervizvezető, szerelő, és vezető szerelő. Ezek után már biztosra vehető, hogy nem csak bemutatóterem, de szerviz is lesz Budapesten. A környező országok sem fogják a továbbiakban sem az osztrák, sem az új magyar szervizeket terhelni, ugyanis a toborzás már korábban folyamatban volt Horvátországban, most pedig Magyarországgal egy időben beindult Romániában, Szlovéniában és Csehországban is.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.