Mégsem lesz Tesla-szerviz Budapesten?

Tegnap a teljes magyar sajtót körbejárta, hogy a Tesla honlapján megjelent két álláshirdetés budapesti munkavégzési helyszínnel, így végre nem kell majd Ausztriába menni a magyar teslásoknak, ha garanciás problémával néznek szembe.

A terjeszkedés nem csak hazánkban, hanem a környező országokban is napirenden van: Budapest mellett Romániába (Bukarest), Csehországba (Prága), Szlovéniába (Ljubljana) is munkatársakat toboroznak a Tesla karrieroldalán.

Érdekes azonban, hogy szerelőt, szerviz-tanácsadót, és alkatrész-tanácsadót csak Prágába és Bukarestbe keresnek, miközben Ljubljanába és Budapestre csak értékesítő és üzletvezető munkakörbe adtak fel hirdetést. Remélhetőleg csak késlekedésről van szó, nem pedig arról, hogy Budapesten csak üzletet nyit az amerikai gyártó, a legközelebbi szerviz pedig továbbra is Bécsben marad.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.