Főoldal » elektromosautó-töltés » Új Ionity nyílt Budapest és Bécs között

Új Ionity nyílt Budapest és Bécs között

Új Ionity töltőállomás nyílt hat töltővel az osztrák A4 autópálya parndorfi lehajtójánál, amely jelentős segítség a Budapestről és Bécs felé autózóknak.

Fotó: Németh Ágnes

A töltő nem csak az autópálya lehajtóhoz van nagyon közel, így aki siet, azoknak nem kell felesleges kerülőt tenni, de a parndorfi Outlet parkolójában számos üzlet és étterem is található a közvetlen szomszédságában, így a töltési idő hasznosan tölthető.

Fotó: Németh Ágnes

Az új helyszín további előnye, hogy nem csak autópályáról közelíthető meg, mint az alig 20 kilométerre lévő Göttlesbrunn közelében elhelyezkedő Ionity állomás.

A közeljövőben Magyarországon is várható új Ionity állomások telepítése egy Európai Uniós programban, melyek különlegessége az lesz, hogy alapvetően kisteherautók számára hozzáférhető módon alakítják ki az új helyszíneket.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.