Főoldal » zöld rendszám » Tiszafüreden is megszűnt a zöld rendszámos ingyenes parkolás

Tiszafüreden is megszűnt a zöld rendszámos ingyenes parkolás

Tiszafüred közgyűlése még tavaly decemberben határozott arról, hogy 2023 elejétől megszűntetik a városban a környezetkímélő járművek parkolási kedvezményét, így már három hónapja fizetni kell a parkolásért zöld rendszámos járművekkel is.

Az előző évben összesen 15 magyar város döntött a zöld rendszámos ingyenes parkolás megszüntetéséről, tíz további településen pedig csökkentették a kedvezményre jogosultak körét vagy azt a területet amelyre vonatkozik a kedvezmény.

Az alábbi oldalon vezetjük, hogy mely városokban él még kedvezmény. A listát igyekszünk naprakészen tartani, arra azonban nincs lehetőségünk, hogy rendszeresen minden város parkolási rendeletét átböngésszük, így maradt ki a tavalyi frissítések közül Tiszafüred is. Ha a még kedvezményt nyújtó városok valamelyikében tudtok változásról, akkor megköszönjük, ha a kapcsolat oldalon keresztül jelzitek azt felénk.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.