Sok pénzt spórolhat a Tesla dashcam

Egyre gyakrabban kerülnek fel az internetre olyan a Tesla Sentry módja által rögzített videók, amelyeken valamilyen károkozás látható, bár egyelőre csak külföldön készült felvételekkel találkoztunk.

Az alábbi videó egy Magyarországon megtörtént esetről szól, mivel a Tesla Model 3 beépített dashcam (menetrögzítő kamera) funkciója segített Bérczi „Tesla Master” Balázsnak megfejteni, hogy mi okozta az autóján a sérülést, amelyet a 10+1 dolog amit szeretek/utálok az autómban videósorozatunk Tesla Model 3-ról szóló epizódjának forgatását követően vett észre.

A felvételek nélkül a károkozást is nehezebb lett volna bizonyítani, így megeshet, hogy fizethette volna saját zsebből a javítás költségeit.

Az alábbi videó a Tesla Sentry és Dashcam funkcióit ismerteti.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.