Főoldal » elektromosautó-töltés » Így szerezz MOL Move pontokat egyszerűen, a Plugee-val!

Így szerezz MOL Move pontokat egyszerűen, a Plugee-val!

Jó hírünk van a villanyautósoknak: most már a Plugee alkalmazás összeköthető az ingyenes MOL Move fiókkal így a felhasználók minden, Plugee rendszerben történt töltés után MOL Move pontokat kapnak. Az így összegyűlt pontok szintén alkalmasak a szintlépéshez, így a különböző kedvezmények is igénybe vehetőek, így akár töltés közben egy-egy ingyenes kávé, szendvics vagy hot-dog is lehet a sofőrök jutalma.

Minden 1 kWh töltés után két Move ponttal gazdagodsz, ha pedig egyszerre legalább 30 kWh-t töltöttél, akkor plusz 60 MOL Move pontot adunk ajándékba!

A két fiók összekötése nagyon egyszerű:

A MOL Move applikációban a Profilom menüben érhető el a „Limo & Plugee” menüpont. Itt a „MOL Plugee összekapcsolás” gombra kattintva megadhatod 6 jegyű Plugee vevőkódodat, és már indulhat is a pontgyűjtés! Nem tudod Plugee vevőkódodat? Semmi baj, csak nyisd meg a Plugee alkalmazást, azon belül is keresd a „Fiókom / Csomag” menüpontot, és itt megtalálod a 6 jegyű vevőkódodat!

A MOVE alkalmazásban a felhasználók nyomon követhetik pontegyenlegüket, a hűségprogramon belül elért szintet (Green, Silver, Gold, VIP), a korábbi tevékenységeiket, vásárlásaikat, valamint az elérhető kuponok és kedvezmények választékát is. A pontok gyűjtésével lehet szintet lépni, ahol az automatikus és egyre bővülő kedvezmények mellett személyre szabott kedvezmények várják a felhasználót. Minden szint eléréséhez, illetve már magához a belépéshez is ajándék társul, így például már a programhoz frissen csatlakozó Green szintű vásárlók is egy ajándék termékkel (kávé, energiaital vagy chips) indítják a MOL MOVE használatát. A MOL MOVE kulcseleme a játék, azaz a gamifikált promóciók rendszere és az egymásra épülő kedvezmények struktúrája.

Év elejétől pedig a MOVE új funkcióval bővült: a számos személyre szabott ajánlat, kupon és játék mellett már a Plugee fiókkal is összekapcsolható, így annak használatával is gyűjthetőek a MOL MOVE pontok. Ez azt jelenti, hogy hazánkban a bő 60 ezres zöld rendszámos közösséghez tartozó villanyautósok is élvezhetik immár a MOVE-hoz kapcsolódó gasztro ajánlatokat.

Töltsd le a Plugee appot!

Apple Appl StoreGoogle Play Áruház

Csatlakozz a MOL Move-hoz!