Villanyautó-barát szálloda Herceghalmon

Elektromos autók töltésére is nyilvánosan elérhetővé tette kültéri konnektorjainak egy részét a herceghalmi Abacus Hotel. A négy darab hagyományos, egy fázisú (Schuko) csatlakozóról egyszerre akár négy elektromos autó is tölthető. A maximum 16A leadására képes kimenetről egy 24 kWh-ás akkuval szerelt középkategóriás autó feltöltése 7-8 órát vesz igénybe, a szállodába érkező vendégek autóinak éjszakai feltöltése így kényelmesen megoldható. Az elektromos autó tulajdonosok számára elérhető áramforrás nagy segítség lehet úton lévőknek is, amikor az autó az időjárási körülmények között a tervezettnél többet fogyasztott, és a következő töltő biztonságos eléréséhez néhány kW extra energiára lenne még szükség. A szállodában bár és étterem is várja az utazókat.

Abacus Hotel, Herceghalom

Fontos tudni, hogy ezeknek a csatlakozóknak a használatához az autóhoz adott hálózati töltőre és a töltőn lévő kábel hosszától függően hosszabbítóra is szükség van. A hagyományos ELMŰ oszlopoknál használatos Type2-es végű kábel nem elegendő.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?