Főoldal » elektromos autó » Exkluzív változat készül a Honda e kisautóból

Exkluzív változat készül a Honda e kisautóból

Egy vadonatúj, egyedi megjelenésű változat készül a Honda e elektromos kisautóból, ami annyira exkluzív lesz, hogy mindössze 50 darabot kap belőle Európa. A Honda e Limited Edition a modell Advance kivitelére épül, így az alapfelszereltség része a fűthető első ülések, fűtött kormánykerék, oldalsó kamerás tükörrendszer, teljes szélességű kettős képernyő, 230 voltos konnektor, Honda Parking Pilot, Sky Roof, Honda Sensing, My Honda+ és még sok más funkció. A típus történetében először Premium Crystal Red színben érhető el az autó. A csábító fényezésnek a 17”-os, fekete könnyűfémfelni-garnitúra ad kontrasztot, amit számos egyéb – szintén fekete – díszítőelem és embléma egészít ki.

A Honda e Limited Edition forgalmazása a tervek szerint júliusban indul, alapára 13.990.000 Ft. A különleges szériát Max Verstappen Formula 1-es világbajnok reklámozza.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.