Főoldal » elektromos autó » Közeledik a BMW i5 megjelenése?

Közeledik a BMW i5 megjelenése?

Bármennyire is fontosak a mai környezetben az SUV modellek, az 5-ös BMW és az E osztály továbbra is egy népszerű, ikonikus kategóriát képviselnek. A BMW is készül az ebbe a szegmensbe szánt i5-tel, amit szemfüles fotósok először épp egy éve kaptak lencsevégre. Az autót ezúttal Augsburg közelében egy Ionity töltőn sikerült lefotóznia egy olvasónknak.

(fotó: Bere Róbert)

A korábban megjelent fotókhoz képest kicsit kevesebb a takarás a veséken, és mintha a lámpák is már a végleges dizájnt mutatnák. A méretes autó hajtáslánc tekintetében valószínűleg az iX-szel azonos, vagy ahhoz hasonló technikát kap, de a töltő képernyőről (aminek az adataiból néhány dologra következtethettünk volna) a népszerűséget nem igazán élvező tesztmérnökök jelenléte miatt nem sikerült fotót lőni.

(fotó: Bere Róbert)

A BMW i5 méretben a Tesla Model S és a Mercedes EQE ellenfelének érkezik, hivatalos bemutatója 2023-ban várható. Az autó pontos technikai paramétereit egyelőre nem ismerjük.

(fotó: Bere Róbert)
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »