Főoldal » események » Csütörtök este élő Villanyóra podcast

Csütörtök este élő Villanyóra podcast

Holnap este 7 órakor élő Villanyórával várunk a Villanyautosok Extra YouTube csatornánkon minden rendszeres, alkalmi és új podcast hallgatót.

A villanyautosok.hu olvasótábora mellett a hetente jelentkező podcastunk hallgatottsága is folyamatosan növekszik, így sokaknak talán meglepő hír (tulajdonképpen még minket is meglepett kicsit), hogy már három évvel ezelőtt, 2019. október 27-én  jelent meg a Villanyóra első adása. A kezdetekben még csak audio formátumban került fel az internetre, a felvétel pedig a résztvevők személyes jelenlétével készült, Budapesten.

Sokat küzdöttünk a technikával, a hangminőséggel, majd jött a koronavírus, így kényszerből „virtuális stúdióba” költöztünk. Ennek mellékhatásaként merült fel az ötlet, hogy rögzítsük a képet is, hiszen úgyis használunk webkamerát, így 2020 nyarától, a 34. adástól nem csak hallgatható, nézhető is a podcast, azaz így már inkább videocast.

Persze a laptopjaink saját kamerájának képminősége pocsék volt, így jött a külső kamera, a jobb mikrofon, Balázs pedig egyre jobban beletanult az utómunkába, így három év alatt elértük, hogy  már nem szoktatok panaszkodni a kép és hangminőségre.

A múlt heti adásban úgy döntöttünk, hogy a harmadik születésnapunkat illene valami különlegessel megünnepelni, ami egy élő adás lesz. A három állandó résztvevő, azaz Balázs, Tibor és Szöcske mellett podcastben első alkalommal találkozhattok Zvara Szabolccsal is.

Gyertek minél többen és kérdéseitekkel alakítsátok ti az eheti adás menetét. Mentsétek el a naptárba az időpontot: 2022.11.03 19:00, vagy az alábbi youtube linkre kattintva állítsátok be az emlékeztetőt.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.