Elmarad a gyenesdiási villanyautós családi nap a koronavírus miatt

Egy hónap múlva, április 18-án tartotta volna a villanyautós közösség az idei első egész napos rendezvényét a Balaton északi partján, Gyenesdiáson. A jelenlegi helyzetre (koronavírus fenyegetettség) tekintettel Szabó András, az esemény szervezője – nagyon helyesen és felelősen, bár szomorúan – úgy döntött, hogy nem szeretné senki egészségét veszélyeztetni a rendezvény megtartásával, egyben kéri, hogy mindannyian tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a vírus terjedésének megakadályozásában.

Amennyiben a helyzet a közeljövőben jelentősen javul, a rendezvényt megpróbálják megrendezni egy későbbi, egyelőre nem ismert időpontban.

Aki a szállását már lefoglalta a rendezvény partnereként együttműködő Club Abbázia szálláshelyen, jelentkezzen és egy éven belül beváltható kupont állít ki részére a szállásadó.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.