Főoldal » elektromos autó » Már itthon is foglalható az új elektromos Ford Explorer

Már itthon is foglalható az új elektromos Ford Explorer

Foglalási programot indított a Ford magyarországi importőre az új tisztán elektromos Explorer kapcsán, amelynek célja, hogy azok a potenciális vásárlók, akiket érdekelhet a márka legújabb modellje exkluzív hozzáférést kapjanak az amerikai márka új, e-kereskedelmi platformjához, ahol majd a járművet konfigurálni és megrendelni lehet.

A foglalási program nem minősül ajánlattételnek, hiszen a modell hivatalos értékesítése még nem kezdődött el. Az első példányok várhatóan idén ősszel érkeznek meg, a regisztráció mégis fontos, hiszen az Explorert kizárólag az arra kijelölt márkakereskedések értékesíthetik majd a Ford weboldalán keresztül. A regisztrációkor emiatt az általunk preferált kereskedést is ki kell választani. A foglalási programban való részvétellel jelezhetjük a későbbi vásárlási szándékot, azonban fontos, hogy ettől a feliratkozás még nem kötelez tényleges vásárlásra, viszont egy korai rendelési opcióra nyit lehetőséget, ami annyit tesz, hogy a várhatóan október környékén induló megrendelési lehetőséget első körben a foglalási programban résztvevőknek nyitják meg. Az előzetes regisztrációt bármikor le lehet mondani online, illetve telefonon is.

A feliratkozáshoz mindössze egy meglévő vagy frissen létrehozott Ford fiókra van szükség, amiben néhány alapadat megadásával  és a preferált kereskedő kiválasztásával beállhatunk az érdeklődők sorába.

A folyamat könnyű, áttekinthető, gyors és felhasználóbarát, ami jól jelzi, hogy a Ford is folyamatosan fejleszti a digitális képességeit. Már csak türelmesen kell várni az első kalandokra az izgalmasnak tűnő Explorerrel. Addig pedig érdemes újra átfutni, hogyan lepleztük le elsőként az amerikai márka ikonikus modelljének elektromos változatát.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Zvara Szabolcs

Hiszek abban, hogy a legkisebb tettnek is lehet óriási hatása ezért villanyautót használok, amit napelemről töltök. Igyekszem a háztartást műanyagmentesíteni, a hulladékot szelektíven gyűjteni, az elhasznált dolgokat újra felhasználni és amit lehet a saját kertben megtermelni. Jó érzés tudni, hogy ez nem csak nekem számít, ezért csatlakoztam a Villanyautósok.hu csapatához.