Villanyautós tesztvezetés szombaton az AsiaCenternél

Szombaton végre hivatalosan is átadják az AsiaCenter eddig tesztüzemben működő elektromos autó töltőit. A mélygarázs -1. szintjén már jó ideje használható 6 darab 11 kW-os ingyenes töltőpont mellé augusztus végén a kültéri parkolóban további 6 darab 22 kW-os töltőpontot is létesítettek. (Ez utóbbiakról tudni kell, hogy a két csatlakozós oszlopok együttes teljesítménye 22 kW, így két autó egyidejű csatlakoztatásakor az autók csak 11-11 kW-ot, vagyis csatlakozónként 3×16A-t kapnak.) A töltők a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében ingyenesen használhatók.

A hivatalos átadó alkalmával szeretnék a hagyományos autóval érkező látogatókat is megismertetni a villanyautózás élményével, így 2017. szeptember 16-án délelőtt 10 órától a külső parkolóban tesztvezetés formában kipróbálható lesz egy teljesen elektromos Ford Focus, és kiállításra kerül egy plug-in hibrid Hyundai Ioniq is. A tesztnapon résztvevők között 5 db 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt, 2 db 5500 forint értékű külső-belső kézi autómosást, és 6 db 30 ezer forint értékű külső-belső autómosást sorsolnak ki. A tesztvezetés ugyan ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?