Elektromos töltőállomás az Asia Centerben

Átadták az autósoknak a budapesti Asia Center mélygarázsában azt a 6 elektromos autó töltőt, amiről néhány hete már beszámoltunk. A 6 db fali töltő a mélygarázs felső szintjén a a kijárat mellett található, és akkor is elérhető, ha a felső szint megtelt, és oda már más autót nem engednek be.

Bár a Herendi Porcelánmanufaktúra töltője is mutatósra sikeredett, az Asia Center elektromos töltőpontja valószínűleg simán megkaphatná a legszebb magyarországi villanyautó töltőállomás címet. A teljes falat beborító erdő részlet igazán impozáns, és tökéletesen elrejti a töltők kábelezését.

A kivitelezők figyeltek arra is, hogy minden egyes töltő mellé kerüljön egy útmutató is. A 11 kW-os (3×16A) töltők a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében ingyenesen használhatók. Az épületben a parkolás is ingyenes.

Információink szerint az Asia Center ezen a 6 töltőponton túl további töltők telepítését tervezi a külső parkolóban illetve a mélygarázs másik szintjén.

(Frissítés 2017-03-13: A hírben eredetileg tévesen 22 kW szerepelt a töltők teljesítményénél.)

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?