Olcsóbb lett a MOL Plugee a Nissan tulajdonosok számára

A MOL csoport és a Nissan megállapodásának köszönhetően minden Nissan LEAF és Nissan e-NV200 tulajdonos egy éven keresztül (2021. december 31-ig) 15% kedvezménnyel vehetik igénybe a magyarországi MOL Plugee töltőket.

A kedvezmény alapja a mindenkor érvényes regisztrált felhasználók számára vonatkozó ár, ami jelenleg azt jelenti, hogy DC töltés esetén a bruttó 139 Ft/kWh ár helyett bruttó 118,15 Ft-ért, AC töltés esetén pedig bruttó 99 Ft helyett bruttó 84,15 Ft-ért tölthetnek a Nissan tulajdonosok. A 31. perctől fizetendő jelképes bruttó 1 Ft-os percdíj szintén 15%-kal, 85 fillérre csökken.   

Nemcsak azért örülünk a NEXT-E projektnek, mert sokkal könnyebbé válik a hosszabb utakon való közlekedés villanyautóval, hanem azért is, mert a mostani hírnek köszönhetően, közösen a MOL-lal, adhatunk valamit azoknak a LEAF és e-NV200 tulajdonosoknak, akik az évek során megtiszteltek minket azzal, hogy Nissan-t választottak. Ezúton is köszönjük nekik.” – nyilatkozta Reizer Levente, a Nissan PR Managere.

„A MOL hosszú évek óta prioritásként kezeli az e-mobilitásra épülő szolgáltatásainak fejlesztését, azért léptünk be 2017-ben a NEXT-E projektbe, mert hiszünk abban, hogy ez a jövő közlekedésének egyik erős alternatívája. A MOL regionális vezető szerepét pedig tovább erősítjük azzal, hogy már nemcsak a robbanó motoros autóknak, de a villanyautóknak is biztosítunk regionális töltőhálózatot. Büszkék vagyunk arra, hogy a Nissan bennünket választott partneréül, ezzel elismerve az e-mobilitásban tett erőfeszítéseinket” – tette hozzá Tóth-Fekete Róbert, a MOL Plugee üzletág vezetője.

A MOL Plugee Magyarországon már több mint 60 helyszínen nyújt nagy teljesítményű elektromos töltési szolgáltatást, a dinamikusan bővülő hálózatban öt ultragyors töltő is megtalálható. A MOL-csoport konzorciumi partnereivel (E.ON, Petrol, HEP és BMW) a NEXT-E projekt keretében már 252 villám-, illetve ultra-gyors töltőt telepített a régióban (Csehország, Horvátország, Magyarország, Románia, Szlovákia és Szlovénia), ezzel kelet-közép Európa legnagyobb töltőhálózatát létrehozva.

A Nissan tulajdonosok számára a kedvezményes töltéshez a következőket kell tenni:

A MOL Plugee applikáció letöltése után a regisztráció első lépéseként ki kell választani a “Nissan EV 2021” elnevezésű kedvezményes töltési csomagot, majd a képernyő alján meg kell adni az elektromos autó alvázszámát. Az alvázszám ellenőrzése automatikus, az autósoknak nincs szükségük semmilyen extra lépés elvégzésére. Minden alvázszám csak egyszer regisztrálható. A regisztrációt követően a kiválasztott töltőberendezés Áraink menüpontja alatt láthatóvá válik a mindenkor érvényes kedvezményes ár. A regisztráció a MOL Plugee Driver Portálján keresztül is elvégezhető.  

Frissítés: a MOL kiegészített sajtóközleménye szerint azon felhasználók, akik már rendelkeznek regisztrált fiókkal az info@molplugee.hu címre kell írjanak, megadva a vevőkódot/szerződésszámot, valamint az autó alvázszámát és átállításra kerül a regisztráció. A Villanyautós tippek és kérdések Facebook csoportban pedig azt tudtuk meg a MOL-tól, hogy tulajdonosváltás esetén szintén a fenti email címen igényelheti az eladó vagy a vevő a kedvezmény átírását.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.