Új díjcsomag a MOL Plugee applikációban

A MOL Plugee applikációban az első perctől megtalálható egy díjcsomag kiválasztó menüpont, eddig azonban csupán egyetlen, a regisztrált felhasználókat megillető csomag volt kiválasztható. Nagyon vártuk már, hogy mikor jelennek meg további díjcsomagok. Végre ez is eljött, bár egyelőre egy már ismert akció, a Nissan tulajdonosoknak járó 15%-os kedvezmény épült be ilyen módon az applikációba.

A Nissan kedvezmény eddig új regisztráció során vagy meglévő regisztráció esetén az ügyfélszolgálaton keresztül volt lehetőség. Ez mostantól egyszerűbb, ugyanis az alkalmazás legfrissebb verziójában a Csomagom menüpont, Terv hozzáadása opciójában választhatunk, hogy a Regisztrált elnevezésű csomagot, vagy a Nissan EV 2021 csomagot kívánjuk igénybe venni. Persze ha valakinek az kényelmesebb, továbbra is kérheti az ügyfélszolgálaton a kedvezmény beállítását.

A Nissan kedvezménnyel a bruttó 99 Ft/kWh AC töltési díj 84,15 Ft-ra, a 139 Ft/kWh DC töltési díj 118,15 Ft-ra, a 30. perctől megjelenő jelképes, 1 forintos percdíj 85 fillérre csökken. A kedvezmény igénybevételéhez meg kell adni az autónk alvázszámát, ez biztosítja, hogy kizárólag Nissan tulajdonosok vehessék igénybe a kedvezményes díjcsomagot, valamint minden autó csak egyszer kerülhessen be a rendszerbe.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.