Villanyóra – a villanyautósok.hu Podcast műsora

Vasárnap estétől új formátumban is követhető a villanyautósok.hu, elkészült a Villanyóra podcast első felvétele. A terv szerint hetente készül majd egy-egy újabb epizód az egy órás beszélgetésből, amelyben a szerkesztőség tagjai elsősorban a fontosabb heti hírekről, de egyéb aktuális témákról is beszélgetnek. Egy autózással foglalkozó weboldalnál úgy gondoljuk, különösen fontos az írott mellett a hallgatható tartalom is, hiszen autóvezetés közben cikkeket, híreket olvasni balesetveszélyes, egy stúdióbeszélgetés munkába járás közbeni végighallgatása azonban nem tereli el a figyelmet a vezetésről.

Az első rész vasárnap este jelent meg és egyelőre ide kattintva tölthető le vagy hallgatható online, de hamarosan különböző Podcast alkalmazásokkal is elérhetők lesznek az epizódok.

Az első beszélgetésen a szerkesztőség három tagja vett részt, Antalóczy Tibor, villanyautósok közösségének létrehozója, Bíró Balázs, aki elsősorban a Tesla híreit követi és közvetíti az olvasóknak, a moderátor szerepében pedig Magyar Péter, aki főként technikai, szakmai cikkekkel látja el az olvasótábort. A beszélgetést a Tesla 3. negyedéves pénzügyi jelentésével kezdődött, azonban hamar változott a téma, a tartalmas és szerteágazó beszélgetés során szó volt a Nissan akkumulátorok várható élettartamáról és öregedéséről, arról is, hogy cserélni kell-e az akkut három évenként, valamint az elgyengülő akkumulátorok újrafelhasználási és újrahasznosítási lehetőségeiről is, így azt is megtudhatjátok mi lesz a tönkrement akkumulátorok sorsa, órási szeméthegyek épülnek majd belőlük vagy sikerül viszonylag jó arányban visszanyerni az értékes nyersanyagokat?

EZT OLVASTAD MÁR?  2021-ben jöhet az igazán elérhető árú tisztán elektromos Audi

Az első rész ide kattintva érhető el.

Örömmel fogadjuk a visszajelzéseket, véleményeket hozzászólásban.

Elektromos autót használsz?