Kövessük térképen 100 magyar villanyautó mozgását

Az előző év szeptemberében Magyarország legnagyobb villanyautós találkozójának adott helyett Keszthely, összesen több mint 400 fő érkezett 150 autóval a Balaton-parti városba. Idén először Abdán (Győr mellett) találkoznak a villanyautósok, amelyre szintén hatalmas az érdeklődés. A szervezők és a kiállítók létszáma kb. 50 fő, érdeklődőként pedig eddig 320 fő regisztrált, akik 135 autóval érkeznek, de jelenleg is sorra érkeznek a regisztrációk az evtalalkozo@gmail.com email címre.

Németh Ági egy játékra is invitált minket: akinek van kedve töltse le mobiltelefonjára a Glympse alkalmazást, amelyben az !abdatalalkozo azonosítót megadva felkerülünk az alábbi térképre, így nyomon követhetjük, hogyan és honnan érkezik a rengeteg elektromos autó az ország nyugati régiójába.

Aki még nem hallott a találkozóról és lemaradt a regisztrációról ne csüggedjen, előzetes jelentkezés nélkül is eljöhet holnap reggel Abdára, ahol érdekes programok, próbaútra vihető elektromos autók várják a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt. Részletek ebben cikkben.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.