Szombaton gyertek Abdára!

Még nem késő jelentkezni a hétvégi villanyautós találkozóra és családi napra, amelyet szombaton, azaz június 26-án rendeznek meg Abdán (Győrtől néhány kilométerre). A programok között gyerekek és felnőttek egyaránt találnak majd kedvükre valót. A gyerekek számára ugrálóvárak, arcfestés, bohóc, kreatív sarok, a Mobilis Győr játékai nyújt majd szórakozási lehetőséget, miközben szüleik érdekes szakmai és szórakoztató előadásokat hallgathatnak meg, rengeteg elektromos tesztautót és motorkerékpárt próbálhatnak ki, vagy csak beszélgethetnek, tapasztalatot cserélhetnek egymással.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációra van szükség ahhoz, hogy a szervezők a programokat, a parkolóhelyeket, a gyerekeket váró ajándékcsomagokat megfelelő számban elő tudják készíteni. Regisztrálni az evtalalkozo@gmail.com címen lehet, a levélben kérlek írjátok meg, az autó márkáját, típusát, illetve, hogy hány fővel, honnan érkeztek, valamint telefonszámot.

Részletes program:

  • 10:00 A rendezvény kezdete
  • 11:00-11:15 Polgármesteri megnyitó
  • 11:15-12:15 Villanyóra podcast élő felvétel (interaktív adást szeretnénk készíteni, ezért várjuk a nézők kérdéseit is a helyszínen)
  • 12:30-13:30 Svihak Oszkár gyerekműsora
  • 13:45-14:45 Lorán Barnabás (Trabarna) stand-up műsora
  • 15:00-15:45 Mobilis elektromos jelenségek bemutatója
  • 16:00 Tombola sorsolás

A tesztjárműveket az ebikeshop, az Electroadshow, az e-twow store, a Gekk-go motors, a NIU, a Pappas Auto, a Porsche Pest és a 101 EVPark biztosítja. Az esemény további támogatói: AGT, balesetikarterites.hu, BookMyCharging, E.ON, e-service, evDirect, ev-fan.hu, GeriSoft, Harnyas Pékség, Holt-Rábcáért Egyesület, Mobiliti, MOL Plugee, Nova Futura, Parkl, Patronbirodalom, TeaPont, Terran, villanyautosok.hu.

A rendezvény napján az evDirect és a  TEA. töltőit féláron vehetik igénybe a villanyautósok.

A Mobiliti ajándéka a résztvevőknek egy hónapra egy Mobiliti 30 díjcsomag. Ehhez szükséges, hogy e-mailben legkésőbb csütörtök 20:00-ig regisztráljatok az evtalalkozo@gmail.com címen, azzal az e-mail címmel, amelyet a Mobiliti applikációban is használtok. A kedvezményes díjcsomag aktiválása pénteken 15:00-kor történik meg. Nagyon fontos, hogy a rendezvény helyszínén is fel kell keresni az információs faházat, hogy a díjcsomag érvényben maradjon a teljes 30 napra. Akik csak a helyszínen regisztrálnak, hétfőtől vehetik igénybe a kedvezményt. Akik az applikációban e-matricát vásárolnak, az ajándék 500 Ft-os prepaid egyenleget is Mobiliti 30 kedvezménnyel tudják elhasználni.

A Nova Futura zRt felajánlásaként a cég töltőoszlopait a találkozóra igyekvők ingyenesen vehetik igénybe, amennyiben az ügyfélszolgálati telefonszámon kérik a töltés indítását.

Az Optimum Way (Lukoil) BookMyCharging applikációval használható töltőoszlopait szintén ingyenesen elindítja az ügyfélszolgálat a rendezvényre igyekvőknek.

Győrben az E.ON és a Parkl villámtöltőit ingyenesen lehet használni a rendezvény napján.

A helyszínen tombola vásárolható, értékes nyereményekkel, például MOL Plugee 5000 Ft értékű, elektromos autó töltésre felhasználható kupon, AGT 10%-os kedvezmény kupon, Parkl 2500 Ft értékű töltésre felhasználható kupon, Gekk-go, Electroadshow, a NIU és 101 EVPark hétvégi tesztvezetés.

A kiállítók között továbbá elektromos autó biztosító, a környezettudatosság jegyében pedig napelemes, hőszivattyú-rendszer telepítő cég, illetve napelemes cserép-forgalmazó is helyet kap.

A felnőttek szórakoztatásáról Trabarna gondoskodik, a gyerekek jókedvét Balázs bácsi, a bohóc fokozza.

 

A rendezvényen fotó- és videófelvételek készülnek, melyek megtalálhatók lesznek a Noko Fotostudio Facebook oldalán, „Tóth Péter photography” Facebook oldalán, valamint TeslaMaster YouTube csatornáján. A résztvevők a regisztrációval hozzájárulnak a róluk készült fotók közzétételéhez.
A villanyautós találkozóról további információk az esemény Facebook oldalán jelennek majd meg, így aki tervezi a részvételt, érdemes itt is jelentkezni. Ha esetleg valakinek nem lenne megfelelő a dátum aggodalomra semmi ok, további villanyautós találkozókat is tervezünk idén Budapesten és vidéken (Gönyű (2021.08.15), Balatonfüred (2021.09.18), Keszthely (2021.09.25), Miskolc (október) egyaránt.

This slideshow requires JavaScript.

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.