Szombaton gyertek Abdára!

Még nem késő jelentkezni a hétvégi villanyautós találkozóra és családi napra, amelyet szombaton, azaz június 26-án rendeznek meg Abdán (Győrtől néhány kilométerre). A programok között gyerekek és felnőttek egyaránt találnak majd kedvükre valót. A gyerekek számára ugrálóvárak, arcfestés, bohóc, kreatív sarok, a Mobilis Győr játékai nyújt majd szórakozási lehetőséget, miközben szüleik érdekes szakmai és szórakoztató előadásokat hallgathatnak meg, rengeteg elektromos tesztautót és motorkerékpárt próbálhatnak ki, vagy csak beszélgethetnek, tapasztalatot cserélhetnek egymással.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációra van szükség ahhoz, hogy a szervezők a programokat, a parkolóhelyeket, a gyerekeket váró ajándékcsomagokat megfelelő számban elő tudják készíteni. Regisztrálni az evtalalkozo@gmail.com címen lehet, a levélben kérlek írjátok meg, az autó márkáját, típusát, illetve, hogy hány fővel, honnan érkeztek, valamint telefonszámot.

Részletes program:

  • 10:00 A rendezvény kezdete
  • 11:00-11:15 Polgármesteri megnyitó
  • 11:15-12:15 Villanyóra podcast élő felvétel (interaktív adást szeretnénk készíteni, ezért várjuk a nézők kérdéseit is a helyszínen)
  • 12:30-13:30 Svihak Oszkár gyerekműsora
  • 13:45-14:45 Lorán Barnabás (Trabarna) stand-up műsora
  • 15:00-15:45 Mobilis elektromos jelenségek bemutatója
  • 16:00 Tombola sorsolás

A tesztjárműveket az ebikeshop, az Electroadshow, az e-twow store, a Gekk-go motors, a NIU, a Pappas Auto, a Porsche Pest és a 101 EVPark biztosítja. Az esemény további támogatói: AGT, balesetikarterites.hu, BookMyCharging, E.ON, e-service, evDirect, ev-fan.hu, GeriSoft, Harnyas Pékség, Holt-Rábcáért Egyesület, Mobiliti, MOL Plugee, Nova Futura, Parkl, Patronbirodalom, TeaPont, Terran, villanyautosok.hu.

A rendezvény napján az evDirect és a  TEA. töltőit féláron vehetik igénybe a villanyautósok.

A Mobiliti ajándéka a résztvevőknek egy hónapra egy Mobiliti 30 díjcsomag. Ehhez szükséges, hogy e-mailben legkésőbb csütörtök 20:00-ig regisztráljatok az evtalalkozo@gmail.com címen, azzal az e-mail címmel, amelyet a Mobiliti applikációban is használtok. A kedvezményes díjcsomag aktiválása pénteken 15:00-kor történik meg. Nagyon fontos, hogy a rendezvény helyszínén is fel kell keresni az információs faházat, hogy a díjcsomag érvényben maradjon a teljes 30 napra. Akik csak a helyszínen regisztrálnak, hétfőtől vehetik igénybe a kedvezményt. Akik az applikációban e-matricát vásárolnak, az ajándék 500 Ft-os prepaid egyenleget is Mobiliti 30 kedvezménnyel tudják elhasználni.

A Nova Futura zRt felajánlásaként a cég töltőoszlopait a találkozóra igyekvők ingyenesen vehetik igénybe, amennyiben az ügyfélszolgálati telefonszámon kérik a töltés indítását.

Az Optimum Way (Lukoil) BookMyCharging applikációval használható töltőoszlopait szintén ingyenesen elindítja az ügyfélszolgálat a rendezvényre igyekvőknek.

Győrben az E.ON és a Parkl villámtöltőit ingyenesen lehet használni a rendezvény napján.

A helyszínen tombola vásárolható, értékes nyereményekkel, például MOL Plugee 5000 Ft értékű, elektromos autó töltésre felhasználható kupon, AGT 10%-os kedvezmény kupon, Parkl 2500 Ft értékű töltésre felhasználható kupon, Gekk-go, Electroadshow, a NIU és 101 EVPark hétvégi tesztvezetés.

A kiállítók között továbbá elektromos autó biztosító, a környezettudatosság jegyében pedig napelemes, hőszivattyú-rendszer telepítő cég, illetve napelemes cserép-forgalmazó is helyet kap.

A felnőttek szórakoztatásáról Trabarna gondoskodik, a gyerekek jókedvét Balázs bácsi, a bohóc fokozza.

 

A rendezvényen fotó- és videófelvételek készülnek, melyek megtalálhatók lesznek a Noko Fotostudio Facebook oldalán, „Tóth Péter photography” Facebook oldalán, valamint TeslaMaster YouTube csatornáján. A résztvevők a regisztrációval hozzájárulnak a róluk készült fotók közzétételéhez.
A villanyautós találkozóról további információk az esemény Facebook oldalán jelennek majd meg, így aki tervezi a részvételt, érdemes itt is jelentkezni. Ha esetleg valakinek nem lenne megfelelő a dátum aggodalomra semmi ok, további villanyautós találkozókat is tervezünk idén Budapesten és vidéken (Gönyű (2021.08.15), Balatonfüred (2021.09.18), Keszthely (2021.09.25), Miskolc (október) egyaránt.

This slideshow requires JavaScript.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.