HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Villanyautósok januári találkozója

A Westend Bevásárlóközpont külső parkolóházának „A” szintjén az elektromos autó töltők körül tartotta idei első találkozóját a Villanyautósok Közössége. Az összejövetelhez a villanyautó használók mellett az elektromobilitás iránt érdeklődők is csatlakozhattak. A Westend az előzetes egyeztetés alapján 50 parkolóhelyet foglalt le a találkozó számára, de ez is kevésnek bizonyult, így a közösség tagjainak egy része az „A” szinten ott parkolt ahol tudott, de akadt olyan is, aki a parkoló más részein lévő töltőknél töltött a hazaútra. Köszönjük a Westend parkoló üzemeltetőinek a lehetőséget és folyamatos segítséget!

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.