Főoldal » elektromosautó-töltés » Elkészült a festés a XVIII. kerületi töltőnél

Elkészült a festés a XVIII. kerületi töltőnél

Az önkormányzati pályázaton nyert támogatásból leggyorsabban töltőt telepítő XVIII. kerületi önkormányzat alig néhány nappal a töltő átadása után le is zárta a polgármesteri hivatal melletti parkolót egy méretes sátorral, lehetetlenné téve a készülék használatát. A bosszantó korlátozás mögött az utolsó részfeladat csúszása volt az ok: a parkoló zöld felfestését a kiszámíthatatlan időjárás miatt nem tudták időben elkészíteni, így az önkormányzat végül a fűtött sátras megoldás mellett döntött. Ennek a munkálatai zajlottak a héten, ma pedig már újra használható a töltő, most már minden autós számára jól látható módon jelölt parkolóval együtt. Reméljük, hogy ez elegendő lesz, hogy füstös autókkal ne foglalják el a töltőhöz tartozó két helyet.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapítója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.