Új köntösben az ENEL X gyorstöltői

Az Enel X is megmutatta új töltő készülékeit Münchenben a Power2Drive kiállításon. A cég portfóliájában megtalálhatók mind otthoni, mind közösségi használatra szánt gyorstöltők.

Május 15. és 17. között, a The Smarter E | Europe keretében került megrendezésre Münchenben az Power2Drive Europe kiállítás. A bajor főváros Messe komplexumában helyet kapó esemény igyekezett minden oldalról körbejárni a napjaink talán legégetőbb kihívásával, az exponenciálisan növekvő energiaigényre adható zöld válaszokat. A rendezvényen képviseltette magát az ENEL olasz energetikai óriás elektromos autókat gyártó és forgalmazó cége is, az ENEL X. A cég standján bemutatásra került a 2019-es portfólió két új darabja, az otthoni és közösségi használatra egyaránt alkalmas JuiceBox és a közösségi töltőberendezések Nyugat-Európában keresett szereplője, a JuicePole.

Enel X JuiceBox

A JuiceBox egy otthoni és közösségi használatra egyaránt alkalmas intelligens töltőállomás, amely minden biztonsági és töltési funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy az EV töltőkhöz kapcsolódó egyéni vagy intézményi szintű beruházást leghatékonyabban kihasználja. A 3 teljesítményszint, a biztonságos és intelligens töltési funkciók lehetővé teszik a megbízható és költséghatékony töltési folyamatot.

Enel X JuicePole

A JuicePole egy kettős aljzatú AC töltőállomás, melyet rendszeres és gyakori használatra terveztek. Teljesítménye csatlakozónként 22 kW. Az összes Európában forgalmazott elektromos autóval kompatibilis. A nagy megbízhatóságú, folyamatos működésre tervezett berendezés ideális bevásárlóközpontok, ipari parkok, apartman házak, parkolók és minden olyan szervezet számára, ahol villamos járművek töltésére van szüksége.

EZT OLVASTAD MÁR?  100 töltőpont telepítését kezdte meg a BMW Mallorcán

Az ENEL X töltők hazai forgalmazója az Optimum Way Kft.

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.