Új köntösben az ENEL X gyorstöltői

Az Enel X is megmutatta új töltő készülékeit Münchenben a Power2Drive kiállításon. A cég portfóliájában megtalálhatók mind otthoni, mind közösségi használatra szánt gyorstöltők.

Május 15. és 17. között, a The Smarter E | Europe keretében került megrendezésre Münchenben az Power2Drive Europe kiállítás. A bajor főváros Messe komplexumában helyet kapó esemény igyekezett minden oldalról körbejárni a napjaink talán legégetőbb kihívásával, az exponenciálisan növekvő energiaigényre adható zöld válaszokat. A rendezvényen képviseltette magát az ENEL olasz energetikai óriás elektromos autókat gyártó és forgalmazó cége is, az ENEL X. A cég standján bemutatásra került a 2019-es portfólió két új darabja, az otthoni és közösségi használatra egyaránt alkalmas JuiceBox és a közösségi töltőberendezések Nyugat-Európában keresett szereplője, a JuicePole.

Enel X JuiceBox

A JuiceBox egy otthoni és közösségi használatra egyaránt alkalmas intelligens töltőállomás, amely minden biztonsági és töltési funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy az EV töltőkhöz kapcsolódó egyéni vagy intézményi szintű beruházást leghatékonyabban kihasználja. A 3 teljesítményszint, a biztonságos és intelligens töltési funkciók lehetővé teszik a megbízható és költséghatékony töltési folyamatot.

Enel X JuicePole

A JuicePole egy kettős aljzatú AC töltőállomás, melyet rendszeres és gyakori használatra terveztek. Teljesítménye csatlakozónként 22 kW. Az összes Európában forgalmazott elektromos autóval kompatibilis. A nagy megbízhatóságú, folyamatos működésre tervezett berendezés ideális bevásárlóközpontok, ipari parkok, apartman házak, parkolók és minden olyan szervezet számára, ahol villamos járművek töltésére van szüksége.

Az ENEL X töltők hazai forgalmazója az Optimum Way Kft.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.