Felújítás miatt korlátozottan használhatók a Westend töltői

Mások is példát vehetnének arról, ahogy a Westend bevásárlóközpont töltési lehetőséggel támogatja a villanyautósokat. A napokban azonban a külső parkolóház A szintjének töltői korlátozottan lesznek használhatók, előfordulhat, hogy néhány napig egyáltalán nem lehet majd itt villanyautót tölteni, mert épp folyamatban van a világítás korszerűsítése (az energiatakarékosság és környezetvédelem jegyében természetesen LED technológia alkalmazásával) és a parkoló felújítása, melynek során új műgyanta bevonatot is kap a padló. A felújítás július közepéig tart, addig az üzemeltető a villanyautósok megértését és türelmét kéri.

Frissítés – 2019. június 3. 12:15: A lenti képen látható töltőhelyek, illetve a mellette lévő behajtók és az autómosó a burkolat felújítása miatt 2019. június 10-től egy hétig le lesznek zárva. A felújított rész 2019. június 18-án reggeltől lesz újra használható.

A P1 és P3 szinten a felújítás ideje alatt is zavartalanul használhatók a töltők.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.