A plugsurfing 25 euróval támogatja a villanyautós orvosokat

A mai napon számoltunk be arról, hogy a MOL Plugee ingyenes töltéssel támogatja az egészségügyi dolgozókat, és máris egy újabb hasonló ajánlat. A plugsurfing számtalan elektromobilitás szolgáltatóval áll roaming szerződésben, így az alkalmazásukkal vagy rfid kártyájukkal több országban, rengeteg töltőpontnál lehet tölteni. A cég friss hírlevelében tájékoztatja a felhasználóit, hogy a kialakult helyzetben az egészségügyben dolgozók munkájának elismeréseként, ingyenes töltési lehetőséggel kívánja őket támogatni. Azok az orvosok, ápolók, mentősök vagy egyéb egészségügyi dolgozók, akik már használják vagy most letöltik a plugsurfing alkalmazást, majd küldenek egy emailt a healthcare@plugsurfing.com címre a munkahelyi email fiókjukból, 25 eurós kreditet kapnak, amit elektromos autójuk töltésére használhatnak fel.

A plugsurfing 25 eurós kreditet ír jóvá az egészségügyi dolgozóknak (forrás: plugsurfing hírlevél)

A német cég korábban a Nissannal is együttműködősbe kezdett és közösen alkották meg a Nissan Charge alkalmazást, amellyel a Nissan tulajdonosok használhatják a plugsurfing hálózatát, a közelmúltban pedig a pozsonyi székhelyű Sygyc nevű navigációs szoftvert fejlesztő céggel kezdtek együttműködésbe, így aki a Sygyc alkalmazását használja navigációra, könnyebben odatalálhat a plugsurfing hálózatában megtalálható töltőpontokhoz.

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.