Jól halad a Tesla Supercharger bővítése Szigetszentmiklóson

Csaknem két hete írtuk meg, hogy váratlanul feltúrták a szigetszentmiklósi Auchan parkolóját a Tesla Supercharger töltőállomás közvetlen közelében. Gyorsan egyértelművé vált, hogy a Tesla bővíti a töltőoszlopok számát.

Azóta nem sok minden történt, leszámítva, hogy pár napja majdnem egy teljes napig áramszünet volt az Auchanban, bár arról nincs hírünk, hogy ennek van-e bármi köze a villanyszerelési munkálatokhoz.

A helyszínen tapasztaltak alapján most már minden kétséget kizáróan a Tesla oszlopok számának bővítéséről van szó. A mai állapot szerint helyükre kerültek a kábelek és a Supercharger oszlopok előre öntött masszív beton alapjai.

Ahogy a képeken látszik, a szakemberek becsövezték a kiállásokat és behúzták a villamos- és adatkábeleket.

A két vezérlő szekrény közül az egyik már a helyén van, a másiknak még nincs nyoma, viszont így láthatjuk annak is a szakszerű előkészítését.

Időközben Pécs, mint lehetséges következő Supercharger helyszín 2666 szavazattal már a globális 10. helyen áll! Aki még nem tette, de szeretne Pécsre szavazni, az alábbi linken megteheti: SZAVAZOK

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Zvara Szabolcs

Hiszek abban, hogy a legkisebb tettnek is lehet óriási hatása ezért villanyautót használok, amit napelemről töltök. Igyekszem a háztartást műanyagmentesíteni, a hulladékot szelektíven gyűjteni, az elhasznált dolgokat újra felhasználni és amit lehet a saját kertben megtermelni. Jó érzés tudni, hogy ez nem csak nekem számít, ezért csatlakoztam a Villanyautósok.hu csapatához.