Felavatták a Villanyautósok az Allee új töltőit

Idei első találkozójukon a Villanyautósok Közösségének tagjai felavatták a budapesti Allee Bevásárlóközpont frissen telepített elektromos autó töltőit. A P3-as szintre az üzemeltető 8 db 11 kW-os, Type2 csatlakozós fali töltőt szerelt, melyekkel így 12-re nőtt a mélygarázsban elhelyezett elektromos autó töltők száma. Ezzel jelenleg az Allee kínálja a legtöbb töltőpontot Budapesten és talán az országban is, és ez a bevásárlóközpont teljesítette elsőként a jogszabályban előírt, az elektromos autó töltőkre vonatkozó előírásokat.

A találkozóra összesen 21 autóval érkeztünk, melyek között a Tesla Model S-től az indiai Reváig szinte minden ma Magyarországon előforduló tisztán elektromos autó megtalálható volt, de jöttek villanyautósok tölthető hibridekkel (Opel Ampera, Mitsubishi Outlander PHEV) is.

Az autók töltésének elindítása és az érdeklődő külsősök tájékoztatása után a kötetlen baráti beszélgetések az egyik kávézóban folytatódtak.

Köszönjük az Allee aktív segítségét!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?