A hét bibliai csapásból egyre már felkészültek a Teslák

Múltkor már megemlékeztünk róla, mit kell tudnunk az elektromos autók és a víz kapcsolatáról – röviden, túléli, de nem ajánljuk az úszóleckét.

Ez persze nem gátol meg egyeseket abban, hogy egy elárasztott városban derékig érő vízben autókázzanak. Az elmúlt pár napban bejárták az internetet egy fehér Tesla Model 3-ról készült videók, a kínai Henan tartományt sújtó áradások közepette ugyanis valaki nekivágott a városnak az autójával. Két videóban mutatjuk, hogy sikerült ez, és csak reménykedni tudunk, hogy az illető nem fog 2 hét múlva a közösségi médiában azért hisztizni, hogy a Tesla nem fogadja el garanciális hibának, ha rohad a kárpit a kocsiban.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.