Főoldal » események » Országos villanyautós találkozó Balatonfüreden

Országos villanyautós találkozó Balatonfüreden

Idén második alkalommal gyűltek össze országos találkozóra a Villanyautósok Közösségének tagjai, hogy eltöltsenek egy kellemes, nyár végi napot családi és baráti környezetben a Balaton partján. A balatonfüredi Koloska vitorláskikötőbe a környékbeli villanyautósokon kívül érkeztek tagok Miskolcról, Jászberényből, Pécsről, Szombathelyről és természetesen Budapestről és agglomerációjából is.

(fotók: Szabó András)

A találkozás örömén túl a rendezvény célja volt az is, hogy az épp zajló vitorlásversenyre érkező hajósok és érdeklődők is megismerkedhessenek ezzel a kellemes, a vitorlázáshoz hasonlóan környezetkímélő közlekedési formával. A villanyautósok hazajutását kikötő által biztosított áram és a a tagok által hozott hordozható egyenáramú (DC) töltők tették sokkal könnyebbé.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapírója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.