Főoldal » elektromos autó » Elektromos Opel Corsa bemutató videó

Elektromos Opel Corsa bemutató videó

Az új Opel Corsáról, amelynek elektromos változata is lesz, láttunk már néhány fotót és ismerjük a felszereltségét és árait is. Végre itt egy videós bemutató is az Autogefühl youtube csatornától, amelyben az elektromos és a hagyományos belső égésű motoros változatot hasonlítják össze. Az autó elnevezése kisebb félreértésekre adhat okot majd a jövőben, mivel az Opel az ábécé betűivel jelzi a generációkat, a Corsa E az előző generációt, a Corsa-e pedig a Corsa F elektromos változatát jelzi.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.