HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Már láttuk a Tesla pickupot?

Közeleg a Tesla kisteherautójának ígért bemutató időpontja, egyelőre azonban nagyon kevés a biztos információ az autóról.

A bemutató időpontját 2019 novemberre ígérte Musk, aminek változatlanságát a napokban megerősítette egy Twitter üzenetében. Szintén a Twitterről tudhatjuk, hogy az autó hatótávja 500 mérföld, vagy akár magasabb is lehet. Az autó áráról véletlenül nem a Twitter csepegtetett némi információmorzsát, hanem a Ride the Ligthning podcastból derült ki, hogy 49 000 dollár körüli árra számíthatunk.

Az interneten rengeteg számítógéppel készített kép jelent meg az autóról, melyek persze csak találgatások, a meglévő Tesla modellek stílusjegyeit felhasználva rajzoltak az egyébként ügyes készítők egy-egy platós terepjárót. Ezekről azonban Musk a napokban azt mondta, hogy mind-mind nagyon távol állnak a valóságtól, ugyanis a Tesla pickup sokkal inkább egy jövőből érkezett katonai személyszállító tankhoz hasonlít, mint a terjedő rajzokhoz.

Ennek kapcsán került elő egy korábbi, 2019. április 29.-én megjelent Twitter üzenet, amelyen a Mars felszíne látható egy olyan járművel, amelybe nem csak egy futurisztikus tank képzelhető bele, de sokak szerint az egyetlen hivatalos kép is megjelenik a jármű utaskabinjának felső részén.

Ez az eddigi egyetlen hivatalos kép a Tesla pickupról

Szerintetek a marsmobil utasfülkéjének tetején lévő világítás megegyezik a fenti egyetlen hivatalos képpel?

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.