Hamarosan Cadillac LYRIQ bemutató

A minap beszámoltunk a General Motors és az evGO jelentős elektromos autó töltőhálózat-fejlesztési projektjéről, amely nem kizárólag GM típusokkal, hanem minden villanyautós számára használható lesz. Természetesen a GM nem költene töltőhálózatra, ha nem érkeznének hamarosan az elektromos autók is. Néhány nap múlva, augusztus 6-án leleplezik a Cadillac LYRIQ modellt, amely a Cadillac küszöbön álló akkumulátoros elektromos luxusautó portfóliójának első példánya.

A General Motors 2019-ben jelentette be elektromosítási terveit, majd 2020 elején bemutatták az Ultium platformot, most pedig elérkezett az idő a Cadillac LYRIQ virtuális bemutatójára is 2020. augusztus 6., csütörtökön, 19:00 ET (keleti parti idő szerint, azaz Magyarországon hajnali 1 órakor). A virtuális bemutató a Cadillac médiaoldalán követhető. A bemutatót követően a GM vezetése és a Cadillac LYRIQ mögött álló csapat élőben válaszol a feltett kérdésekre. Addig azonban meg kell elégednünk néhány fotóval és egy videóval.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.