Hyundai teszthétvége elektromos autókkal

Mi már többször kipróbáltuk a Hyundai elektromos és plugin hibrid autóit, most rajtatok a sor. A tesztek, beszámolók és videók sosem pótolhatják a saját élményt, első kézből szerzett tapasztalatokat. Ha a mi anyagaink alapján kedvet kaptatok valamelyik típushoz, akkor ideje időpontot egyeztetni egy tesztvezetésre. Az AutoPalace Délpest és AutoPalace Buda teszthétvégét szervez, aminek keretében mind a Kona, mind pedig az Ioniq tisztán elektromos verziója kipróbálható. A http://www.hyundaipalace.hu/teszthetvege oldalon félórás blokkokat lehet regisztrálni, így lesz idő akár egy nagyobb tesztkörre is.

Augusztus 7-én (péntek) az AutoPalace Délpestben (1186 Budapest, Cziffra György utca 15.) reggel 8 és este 8 óra között várják a tesztelőket, míg augusztus 8-án (szombat) az AutoPalace Buda (1112 Budapest, Budaörsi út 227.) reggel 9 és este 6 óra között áll az érdeklődők rendelkezésére. Viszont mindkét helyszínen csak 2-2 tesztautó lesz mindkét típusból, ezért érdemes mielőbb regisztrálni!

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.