Versenyautók és versenyzők várnak ma a Hősök terén

Közönségtalálkozót szervez ma, azaz augusztus 17-én délután 15:00 órától a Hősök terén a Zengő motorsport. A különleges esemény során testközelből megtekinthetők lesznek a WTCR és ETCR versenyautók, melyek néhány nap múlva már a Hungaroringen indulnak.

A járművek mellett a teljes csapat, Mattias Ekström kivételével a pilótákat is beleértve a helyszínen lesz, így a motorsportok iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan lehetőségnek ígérkezik ez a program.

A Pure ETCR villanyautós versenysorozatról, melynek következő futamát a Hungaroringen tartják ezen a hétvégén, a villanyautosok.hu is 5 részes cikksorozatot indított, a hét minden napján megtudhattok valamit erről a ma még talán kevésbé ismert kategóriáról. A hétvégi versenyre nem csak a versenysport, de a villanyautós újdonságok iránt érdeklődőnek is érdemes lehet kilátogatni, ugyanis végre Magyarországon is megtekinthető lesz a Hyundai Ioniq 5.

Címlapkép: Zengő Motorsport / Facebook

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.