Rendszámtáblás Tesla Model 3-at fotóztak New Yorkban

A Tesla Model 3 gyártása még javában zajlik, miközben vészesen közeledik az október vége, azaz a hétköznapi, nem Tesla alkalmazott vásárlóknak történő kiszállítás határideje. Mert a gyártó egyelőre még mindig csak saját dolgozóinak, az ő rokonaiknak, és egyéb, vállalaton belüli személyeknek szállít Model 3-at, eddig kizárólag Kaliforniába, de néhány már érkezett Texasba és Floridába is. Úgy tűnik, hogy most egy New York-i alkalmazott is boldogabb lett egy Teslával: az alább látható hófehér Model 3 a gyártó manhasseti boltja előtt parkolt Long Island északi partszakaszán. Az autó látványa észrevehetően vonzott egy kisebb tömeget, nem véletlen, hiszen ez az első alkalom, hogy a kocsi elején egy rendszámtábla is helyet kapott. Néhány megrendelő tartott tőle, hogy az egyedi tervezésű elülső lökhárító elveszíti szépségét egy rendszámtáblától, de valójában nem rontott sokat az autó vonzerején. Vagy ez csak a kötelező rendszámviselethez szokott magyar ember véleménye? Ti mit gondoltok róla?

Képek forrása: Electrek

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.