Tesla Semi: kívül-belül megcsodálhatjuk a Tesla új kamionját

Nem, még mindig nincs vége a Tesla kamionjáról és az új roadsterről szóló bejegyzéseknek. Most egy videofelvételt osztunk meg amit a DragTimes Youtube csatorna készítői töltöttek fel.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Tesla múltheti bejelentése földrengésként rázta meg az autós világot – nemcsak nálunk, de a magyar és nemzetközi online média hasábjain is a mai napig egymást érik az újabb információk és cikkek. Szóval, még mindig érezzük az utórengéseket.

Valószínűleg az autós gyorsulási versenyeikről és videóikról ismert DragTimes csatorna készítői sem gondolták volna, hogy egyszer majd egy kamionról fognak videókat készíteni, de ha már Tesla-rajongóként ott voltak az eseményen, testközelből kapták lencsevégre az új kamiont és megosztották velünk is. Tessék rászánni azt a 6 percet és nem csak az utasteret, hanem a brutális hajtásláncot (4 motor a 4 hátsó keréken) is megcsodálhatjuk, még a kábelek sincsenek elfedve – autópornó ez a javából.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.