HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Elkészült a legújabb 1/2 Nissan LEAF

Az előző Nissan LEAF felépítését és működését a hazai forgalmazó egy félbevágott autóval szemléltette. A járművel az elmúlt években már nagyon sokan találkozhattak, és mindenütt óriási sikert is aratott. A profin előkészített bemutató autón akár működés közben is jól megfigyelhető az akkumulátor illetve a legfontosabb részegységek, hiszen az autó a félig hiányzó karosszéria ellenére üzemkész maradt. Azt hihetnénk, hogy ez a remekül kitalált demonstrációs eszköz központi Nissan fejlesztés, pedig magyar szakemberek tucatjai nálunk, Magyarországon készítették (de más országokban is gyártottak hasonlót). A Nissan LEAF idén megújult, így eljött az ideje egy újabb bemutató autó elkészítésének.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.