Főoldal » elektromos autó » Elszabadult egy Tesla

Elszabadult egy Tesla

Egy Tesla Model X nagyon különös balesetet okozott Puerto Ricoban. Az autóval a tulajdonos parkolni szeretett volna, amikor – a járművezető elmondása szerint – hirtelen felgyorsult. Nekiütközött egy fehér Toyota kisteherautónak, amelyből éppen egy nő szállt ki. Ezután a Tesla felhajtott a szemközti járdára, ahol egy férfi alig tudott félreugrani az autó elől. Csodával határos módon senki sem sérült meg, pedig ketten is közvetlen veszélyben voltak. Az autó ezután további köröket tett meg, majd egy újabb járművel ütközött.

Az esemény 2019. augusztus 10-én, szombaton történt a mayaguezi Calle De La Candelaria-ban.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.