Első hivatalos fotó a Porsche Taycan belsejéről Apple Music integrációba csomagolva

A Porsche sajtóközleményben számolt be arról, hogy az új Taycan beépített Apple Music támogatást kap. Ezáltal a Porsche Advanced Cockpit érintőképernyőjén az Apple Music előfizetői több mint 50 millió dal közül válogathatnak és hallgathatják a zenét hirdetések nélkül, számtalan lejátszási listát és élő közvetítést hallgathatnak, az autó három éves koráig ingyenes internetes adatforgalommal, természetesen roaming szolgáltatással. Ez az első alkalom, amikor az Apple Music szolgáltatás Apple termék használata nélkül válik elérhetővé egy járműben.

A sajtóközleményben a sorok között olvasva is fontos új információt találhatunk, ugyanis kiadták az első hivatalos fényképet az autó műszerfaláról.

A zenehallgatás mellet az integrációnak köszönhetően a Porsche egyedi hangvezérlést is kap, így a zeneszámok, albumok, lejátszási listák vagy rádióállomások hangutasításokkal vezérelhetők a hagyományos kezelőszervek mellett. Bár az internetes adatforgalom 3 évig jár az autóhoz, az Apple Music szolgáltatás csak 6 hónapig díjmentes.

A Taycan természetsen Apple CarPlay támogatással is rendelkezik, így a járművezető egyszerűen csatlakoztathatja iPhone telefonját, így az Apple Music alkalmazás mellett a Taycan érintőképernyőjéről vagy a Siri hangvezérlővel használhatják az okostelefonos szolgáltatásokat, miközben az autóvezetésre figyelnek.

EZT OLVASTAD MÁR?  Rimac: egyedül nem tudnak elektromosra váltani a nagy autógyártók

Elektromos autót használsz?