Főoldal » elektromos autó » 4 nap alatt elkelt 150 db e-UP

4 nap alatt elkelt 150 db e-UP

2019-ben néhány hét alatt gazdára talált a 2020-as gyártásból a magyar vevőknek szánt Volkswagen e-UP és Škoda Citigoe iV kvóta, összesen körülbelül 500 autó. Idén szeptember elsejétől újra megnyílt a Volkswagen honlapon az e-UP konfigurátor, azonban előre tudható volt, hogy mindössze 150 darab autó jut a hazai megrendelőknek, így nem volt ideje tétlenkedni, aki nagy akkus városi kisautót szeretett volna vásárolni.

A vásárlók gyorsasága azonban még a várakozásainkat is felülmúlta, az autókat 4 nap alatt elkapkodták. A Volkswagen közleményben köszönte meg a vásárlóknak a rengeteg megrendelést, amit a napokban leadtak. Aki lemaradt, annak sem kell nagyon aggódni, ugyanis a hazai képviselet megkezdte a tárgyalásokat a gyártóval a következő kontingens megrendeléséről.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.