Főoldal » elektromos autó » Miért fizetnél érte, ha ingyen is vezetheted?

Miért fizetnél érte, ha ingyen is vezetheted?

Nem hibáztatunk, ha Te is vágysz arra, hogy egyszer (vagy inkább többször) kipróbáld, hogy milyen egy teljesen csöndes autóban úgy gyorsulni, mintha puskából lőttek volna ki. Sajnos a Teslák ára legtöbbünk számára még nem teszi lehetővé, hogy ilyennel járjunk, de egy tesztvezetéshez nem kell milliomosnak lenni. Elég csak jelentkezni a Tesla Élményvezetés országszerte elérhető programjainak valamelyikére, és máris megtapasztalható az élmény. Ráadásul aki ezen a linken keresztül jelentkezik, az a Tesla Élmény és a Villanyautosok.hu egyedi megállapodásának eredményeként 10%-kal kevesebbet fizet! (Igen, a kedvezmény akkor is él, ha ajándékba szánod a lehetőséget!)

De van egy ennél is jobb ajánlatunk!

Az önvezetést, a gyorsulást és a csúcs villanyautók által nyújtott egyéb élményeket ingyen is megtapasztalhatod! Miért is fizetnél valami olyanért, amit ingyen is megkaphatsz? Ehhez elég csak csatlakoznod a Villanyautós tippek és kérdések Facebook csoporthoz, ahol 4000-es tagság elérésekor egy Tesla Élményvezetést sorsolunk. Ha már aktív tagja vagy a csoportnak, akkor már csak a barátaidat kell meghívnod, hogy mielőbb elérjük a 4000-es számot (ennek a hírnek a megjelenésekor már csak 300 fő hiányzik). Korábban csatlakozott tagként szintén részt veszel a sorsoláson.

Legutóbb a 3000. csoporttag csatlakozása után sorsoltunk. Kántor László, az akkori nyertes az alábbi bejegyzést írta a vezetés után a csoportba:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapírója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.