Miért fizetnél érte, ha ingyen is vezetheted?

Nem hibáztatunk, ha Te is vágysz arra, hogy egyszer (vagy inkább többször) kipróbáld, hogy milyen egy teljesen csöndes autóban úgy gyorsulni, mintha puskából lőttek volna ki. Sajnos a Teslák ára legtöbbünk számára még nem teszi lehetővé, hogy ilyennel járjunk, de egy tesztvezetéshez nem kell milliomosnak lenni. Elég csak jelentkezni a Tesla Élményvezetés országszerte elérhető programjainak valamelyikére, és máris megtapasztalható az élmény. Ráadásul aki ezen a linken keresztül jelentkezik, az a Tesla Élmény és a Villanyautosok.hu egyedi megállapodásának eredményeként 10%-kal kevesebbet fizet! (Igen, a kedvezmény akkor is él, ha ajándékba szánod a lehetőséget!)

De van egy ennél is jobb ajánlatunk!

Az önvezetést, a gyorsulást és a csúcs villanyautók által nyújtott egyéb élményeket ingyen is megtapasztalhatod! Miért is fizetnél valami olyanért, amit ingyen is megkaphatsz? Ehhez elég csak csatlakoznod a Villanyautós tippek és kérdések Facebook csoporthoz, ahol 4000-es tagság elérésekor egy Tesla Élményvezetést sorsolunk. Ha már aktív tagja vagy a csoportnak, akkor már csak a barátaidat kell meghívnod, hogy mielőbb elérjük a 4000-es számot (ennek a hírnek a megjelenésekor már csak 300 fő hiányzik). Korábban csatlakozott tagként szintén részt veszel a sorsoláson.

EZT OLVASTAD MÁR?  Most már hivatalos: Sanghajban épül a Gigafactory 3

Legutóbb a 3000. csoporttag csatlakozása után sorsoltunk. Kántor László, az akkori nyertes az alábbi bejegyzést írta a vezetés után a csoportba:

Elektromos autót használsz?