Csökkentek az AGT töltők és kábelek árai

A korábbinál kedvezőbb áron érhetők el néhány napja a Coolautoo.hu webáruházban az AGT magyar fejlesztésű villanyautós termékei. Az átlagosan 10%-os árcsökkentés elsősorban a legnépszerűbb AGT Combo Type1 és Type2 töltőket, illetve az utcai töltőkábeleket érinti.

A váltakozó áramú Combo töltők (EVSE) különlegessége, hogy szabványos ipari csatlakozóról vagy egy egyszerű átalakítóval akár konnektorról is a gyári töltőnél nagyobb teljesítménnyel tölthető az autó. Az áramerősség 6 A és 32 A között amperenként állítható, így bárhol is tölt az autós, a teljesítményt mindig az adott hálózat szabad erőforrásaihoz tudja igazítani. A töltő Type1-es és Type2-es csatlakozóval is kapható, így a forgalomban lévő összes modern elektromos autó töltéséhez használható.

 

Az utcai töltők használatához nélkülözhetetlen töltőkábelek szintén elérhetők Type1-es és Type2-es csatlakozóval és többféle hosszban is, így egy 5-6 méteres kábellel akár a nem pont ideálisan elhelyezett töltőoszlopok is használhatóvá válnak. A webáruház munkatársai villanyautósként szakértői tanácsadással segítenek a megfelelő töltő vagy kábel kiválasztásában. A webáruházban a Villanyautósok Közösségének regisztrált tagjai továbbra is jelentős kedvezményt kapnak az elektromos autózással kapcsolatos termékek árából a hírlevélben kapott kuponkód alapján.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.