Legyen nagyobb a Kia e-Niro csomagtere?

Sok családapa vár egy tágas és nagy hatótávolságú elektromos családi autóra, ennek a versenynek egyik esélyese a Kia e-Niro, aminél többen már talán csak a Tesla Model Y-ról álmodoznak. A Kia praktikus tároló rekeszeket helyezett el a csomagtér padlója alatt, ahová a töltőkábeleket vagy egyéb kisebb méretű fontos, de ritkán használt dolgokat helyezhetünk el, kellemes mellékhatásként nem kell mélyre nyúlni a csomagtérbe pakoláskor, mert a rekeszekkel az ötödik ajtó aljával majdnem teljesen egy szintbe kerül a csomagtér padlója.

Kia Niro EV csomagtér (forrás: Kia)

Ha azonban nagyobb méretű kemény fedeles bőröndöt, babakocsit vagy bármilyen nagy méretű tárgyat szeretnék magunkkal vinni, akkor praktikusabb lehet, ha nincs kis tárolóhelyekre osztva a rendelkezésre álló hely, hanem egyben kapjuk meg. A villanyautó bérbeadással foglalkozó német NextMove egyszerű, de nagyszerű ötletet mutat be az alábbi videón, amivel a barkácsoló kedvű autósok egy arasznyival lentebb helyezhetnek el egy erős, merev és sík padlót, így 25%-kal nagyobb térfogat áll majd rendelkezésre a hosszabb utazásokon.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.