Így lesz pofonegyszerű a Polestar 2 töltése szerte Európában

Több mint 195 000 töltőponthoz férhetnek majd hozzá egyetlen fiókkal a Polestar európai vásárlói a Plugsurfinggel kötött megállapodásnak köszönhetően, mellyel az autógyártó a töltési élményt szeretné a lehető legkényelmesebbé tenni ügyfelei számára. Minden új Polestar 2 villanyautóhoz alapként jár majd a Plugsurfing RFID kártya, amivel valamennyi, a hálózathoz tartozó töltőoszlopnál a szolgáltatótól függetlenül egyetlen applikációval, egyetlen fiókon keresztül, egységes fizetési és azonosítási móddal lesz indítható a töltés. A töltőállomások megtalálásában az autóba integrált Google Maps fogja segíteni a felhasználókat. A vállalat több hasonló együttműködést is tervez a jövőben.

„A velejáró kényelem mellett a Plugsurfinggel való partnerség egyik legfontosabb előnye a fizetés egyszerűsége, különösen külföldi utazások esetén. A külföldi bankszámlák és a helyi mobiltelefonszám igénye gyakran akadályozhatja a más országokban történő számlázási lehetőségeket, a Plugsurfing azonban teljes mértékben megszünteti ezt a követelményt” – olvasható a Polestar közleményében.

A Polestar 2 Belgiumban, Németországban, Hollandiában, Norvégiában, Svédországban, Svájcban, és az Egyesült Királyságban már rendelhető, a kiszállítás a következő hónapokban fog megkezdődni.

EZT OLVASTAD MÁR?  Beárazták a Polestar 2 sportcsomagját

Elektromos autót használsz?