Késik a Tesla Cybertruck? Itt a megoldás

A Tesla terepjárója, a Cybertruck már csak 2022-re várható, így nem meglepő, hogy akad, aki nem szeretne tovább várni. Az alábbi videóban szereplő fiatalemberek is így lehettek ezzel, ezért fogtak egy duál motoros, összkerekes Tesla Model 3 LR modellt, amit egyedi terepjáró vadállattá változtattak. Természetesen nem egy vadiúj, hanem egy sérült autónak estek neki a vágókoronggal. A donor az elején is komoly sérüléseket szenvedett és a pirotechnikai biztosítéka is kioldott a korábbi baleset során, ezért először működőképes állapotba hozták az autót.

Ezután csövekből egyedi lökhárítót hajlítottak, melyekkel igyekeztek követni a Model 3 vonalait. A lökhárítóra egy 12 tonnás csörlő is került a szorult helyzetekre felkészülve. A futómű bő 5 cm nyomtáv szélesítést kapott és természetesen terepgumikat is felszereltek, majd meg is kezdődhetett a terepjáró tesztelése.

Fotók: Youtube / Grind Hard Plumbing Co

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.