Most 5000 Ft értékű töltést nyerhetsz a MOL Plugee autós játékával

A MOL Plugee egy retro hangulatú autóversenyzős játékkal kedveskedett azoknak, akik töltés közben szeretik játékkal elütni az időt, a verseny során megszerzett pontjainkkal pedig akár ingyenes töltést is nyerhetünk.

A nyereményjátékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy, aki a nyereményjáték időtartama alatt rendelkezik Plugee regisztrációval és játszik a MOL Plugee Racer nevű autós játékkal. A játék célja, hogy minél több pontot érjen el a játékos.

Kép: MOL Plugee

A játékhoz szükséges QR kódok a Plugee tötlőállomásokon vannak kihelyezve, azonban a játékban való részvétel nem kötött a Plugee töltőállomáson történő vásárláshoz. A Plugee töltőállomásokon kihelyezett QR kód beszkennelését követően egy rövid regisztrációs felület jelenik meg. Az adatok megadása (név, Plugee felületen használt e-mail cím) és a szabályzatok elfogadása után (adatvédelmi, nyereményjáték szabályzat) van lehetőség a játék futtatására. Fontos, hogy a játékhoz internet elérés szükséges.

Főnyeremény: összesített rangsor alapján az első három helyezett felhasználó bruttó 5000 forint értékű Plugee vouchert kap, mely az eredményhirdetést követő 1 héten belül kerül jóváírásra a nyertesek Plugee fiókjában a telefonos applikációban.

Egyéb nyeremények: Minden héten az adott hét első három helyezett felhasználója bruttó 3000 forint értékű Plugee vouchert kap, mely legkésőbb az érintett eredményhirdetést követő 1 héten belül kerül jóváírásra a nyertesek Plugee fiókjában a telefonos applikációban.

A nyereményjáték 2021. augusztus 05. és 2021. szeptember 20. között tart, a játékszabályzat ezen a linken érhető el.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

dr. Papp László (Sol Invictus)

Technológiai elemző, és a Villanyautosok.hu csapatának megújuló energiákkal, energiatárolással, illetve piaci trendekkel foglalkozó szakértője. Célja, hogy minél többek számára tegye egyértelművé, hogy a fenntartható jövő gazdaságilag is a legracionálisabb választás.