Megszűnik a töltő foglalási lehetőség a drivE.ON appban

Az E.ON által üzemeltetett töltők indításához használatos drivE.ON applikáció néhány egyedi funkcióval is rendelkezik, amellyel kiemelkedik a töltő indító alkalmazások közül. Ilyenek például a tervezett töltési idő beállítása, amely a többi villanyautós számára nyújt hasznos információt. Értesítést kérhetünk egy töltőoszlop felszabadulásáról, csevegést kezdeményezhetünk a töltőt éppen használó felhasználóval, valamint fél órával érkezés előtt lefoglalhatunk egy töltőoszlopot.

A közelmúltban az E.ON egy kérdőív kitöltésére kérte a drivE.ON applikáció felhasználóit, amelyben többek között a foglalás funkcióról is megkérdezték a véleményünket, ma pedig hírlevélben arról tájékoztatták a regisztrált felhasználókat, hogy 2021 februártól megszűnik a töltő foglalási lehetőség.

Az E.ON töltőinél, melyek jelentős része ALDI üzletek parkolóiban  töltési díj AC töltő esetén 49 Ft/kWh + 4 Ft/perc, DC töltőknél pedig 57 Ft/kWh + 11 Ft/perc.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.